Abonner på nyheter
Kontakt oss
Logg på

Fantastisk dugnad

Skrevet av: , publisert 26.10.2019

Oppmøte på lørdagens (26.10.19) dugnad i forbindelse med utskifting av flytebryggene i indre havn overgikk alle forventninger. Mer enn 60 medlemmer stilte opp på denne fuktige og kjørige oktoberdagen.  Styret takker alle som stilte opp med både godt humør, avansert verktøy og bærevillige armer.

Den nordre flytebrygga i indre havn har de siste årene levd på lånt tid. I forbindelse med justering av anlegget til Skjærhalden Gjestehavn fikk båtforeningen kjøpt en av seksjonene. Dette blir den nye brygga i indre havn. En båtforeningen i Mjøsa får det gamle bryggeanlegget mot at de henter det. De kommer neste helg.  

 

Dugnaden lørdag var for å fjerne utriggerne som vi skal feste på de nye bryggene når de blir slept på plass i løpet av vinteren. Mellom 50 og 60 av medlemmene hadde tatt turen ned i havna for å bidra denne lørdagen. I høyt tempo ble utriggere skrudd løs. Noen måtte skjæres av. Flyteelementer skrapet rene for skjell og båret i land. I perioder var det så høyt tempo at det ble kø på flytebrygga for å komme i land med utriggerne. 

En del av utriggerne var i dårlig stand og de ble kappet opp på stedet for senere å bi kjørt til gjenvinng på Sandbakken. Utriggerne som fortsatt er brukbare ble stablet i havna - og det kommer en ny dugnad så snart de nye bryggene er på plass. Styret håper på like god oppslutning når det dagen kommer.

Tunge løft. Såre knoker og noen småkutt ble belønnet etter endt økt. For der sto festkomiteen klar med pølser, kringler, kaffe og leskedrikker med eller uten.

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer